|
Nu esti logat.
Sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!-4#58 2008-06-17 16:30:44
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!am revenit... nu mi s-a oprit sangerarea... din contra a devenit mai proeminenta.. am fost la alt medic...gheorghita..si mi-a schimbat ac din marvelon (din care mai aveam 7 de luat) in microgynon... sa iau 3 blisturi fara pauza k sa mi se regenereze...pt k pierd f mult sange... pe langa asta mi-a dat sa fac injectie cu etamxilat 2 fiole la 12 ore... am facut 2 injectii pana acuma... dar sangerarea nu da sa se opreask...ci creste in volum plus cheaguri..ma sperie... as putea sa imi fac injectie si cu vitamina k? magneziul poate sa ajute la aceasta hemoragie adik sa o sporeask? am nevoie de ajutorul vostru kt mai rpd... k pierd sange si nuj ce sa iau...k sa imi revin...mentionez k nici medicii nu stiu...dekt aceste tratamente:(( Offline #59 2008-06-19 15:48:02
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Daca ai spotting o luna intreaga din cauza anticonceptionalelor, este posibil sa nu mai ai menstruatie in acea pauza de 7 zile? Sau e posibil ca mestruatia sa fie la fel ca spotting-ul? Offline #60 2008-06-19 15:48:52
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!se poate sa nu mai ai menstra in cele 7 zile... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #61 2008-06-20 14:28:26
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Sunt speriata! Am spotting de 11 zile! In primele a fost mai abundent, apoi foarte putin, si acum e iar abundent! In ultimele zile am facut mai mult efort ca de obicei si ma gandesc ca asta e motivul! Am dreptate sau trebuie sa merg la medic? Offline #62 2008-06-20 14:33:10
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!de cat timp iei anticonceptionale? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#63 2008-06-20 14:50:46
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!e prima luna! mai am 4 pastile si termin prima folie! si inca ceva: din culoarea aceea maronie pe care o avea la inceput...acum e din ce in ce mai rosiatica! parca e un inceput de mestruatie! Offline #64 2008-06-20 14:51:54
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!maria...termina folia...tine pauza...in ea s-arputea sa nu apara sau sa nu fie f abundenta menstra...dar daca se repeta poveste si peste folia viitoare si e o sangerare abundenta...ca mentra...nu spotting...mergi la medic sa ti le schimbe happy with him...inlove with him... Offline #65 2008-06-20 14:55:15
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!deci asta se intampla numai din cauza acomodarii organismului meu cu anticonceptionalelor? nu e vorba si de alta complicatie? sper:-S Ultima oara a fost editat de Maria191 (2008-06-20 14:56:21) Offline #66 2008-06-20 14:57:30
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!da...e vb de acomodare...si ai inteles bine...orice e in pauza se considera menstra happy with him...inlove with him... Offline #67 2008-06-20 14:59:15
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Mersi mult! Mi-ai luat o piatra de pe inima:D Offline #68 2008-06-20 15:00:34
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!cu placere si te asteptam cu vesti happy with him...inlove with him... Offline #69 2008-06-21 12:35:38
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!a inceput sa mi se opreask hemoragia... am luat k tratament 4 anticonceptionale la 24 de ore...plus alchemilla picaturi si vitamina k... as vrea sa stiu dak cumva stiti...k nu vreau sa il mai deranjez pe doctor... sa iau de acuma 3 anticn...apoi 2...adik sa le scad? sau le pot opri de odata? fara sa mi se intample ceva..eu iau microgynon!multumesc! Offline #70 2008-06-21 12:37:09
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!
maria191 dak e abudenta sangerarea si a depasit si a 2a saptamana de pilule..ar fi bine sa mergi la doctor...eu am patit la fel..si mi s-a spus k am hemoragie...se trateaza..cel mai bine sa te duci dekt sa astepti sa treak si sa dai intr-o compliktie... deci dak sangele e abudent si nu mai e maroniu..neaparat dute la control!!!! Offline #71 2008-06-21 13:14:40
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!cricketty ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...i-am lasat linkul la doctoressa caci dansa e cea mai in masura sa-ti raspunda... happy with him...inlove with him... Offline #72 2008-06-22 17:03:16
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Pai asta vroiam sa va spun! Acum e si mai abundent si mai am 2 pastile pana sa fac pauza, si nu inteleg, parca sunt la menstruatie! Cred ca ma duc la medic maine ca nu mai inteleg ce se intampla cu mine si nu stiu cand o sa-mi treaca! Numai ca imi e jena, ca nu mi s-a oprit sangerarea! Offline #73 2008-06-22 17:06:40
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!nicio probl ...mergi nerparat ..nu are a face ca sangerezi ... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #74 2008-06-22 19:42:52
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!si eu sunt cam la a 17 a pilula, prima luna, si tot timpul asta...adica 10zile fara menstruatie am avut spotting...nu mai am secretia aia obisnuia...ci o scurgere maronie.......e ok?sau tb sa mi fac griji... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #75 2008-06-22 21:41:19
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Eu sunt in aceeasi situatie! Numai ca la mine e mai abundent si am si dureri abdominale...e ca un fel de spm! Maine iau ultima pastila din folie, dar imi fac si o programare la medic! Nu stiu de ce, dar sunt putin speriata! Si am o intrebare: e posibil sa-ti vina menstruatia cu 2 zile inainte de a termina prima folie? Intreb asta pentru ca la mine asa se comporta! Ultima oara a fost editat de Maria191 (2008-06-23 07:51:02) Offline #76 2008-06-23 12:32:54
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!:f?rv?nad: Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|